«Система швидкого оповіщення»: на Тернопільщині розробили додаток «Чортків Smart»

Опубліковано:
6 Листопада, 2019

У Чорткові розробили переший додаток для смартфонів «Чортків Smart». Інформаційно-довідниковий ресурс призначений як для мешканців міста така і для гостей.

Як зазначають в міській раді, «Чортків Smart» — це швидке оповіщення містян щодо аварійно-ремонтних робіт (відключення водо- чи електропостачання!), анонсів, оголошень різноманітних подій тощо. Окрім цього, завдяки додатку мешканці зможуть першими дізнаватися про найгарячіші новини, про транспортне сполучення з іншими містами та оглядати онлайн карту Чорткова. Також, за допомогою Чортків Smart жителі міста, які зареєструються у системі додатку, зможуть надсилати свої повідомлення на адресу міської ради через розділ «Зв’язок» – «Повідомити про проблему», вказавши ім’я та прізвище, e-mail, номер телефону та адресу проживання.

До слова, додаток можна завантажити за посиланнями

Android – https://play.google.com/store/apps/details…

IOS – https://itunes.apple.com/…/%D1%87%D0%BE%D1%80…/id1461453436

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Чортків Smart»., #додаток, #Інформаційно-довідниковий ресурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: