Тернопільські гармаші приступили до перевірки особового складу

Опубліковано:
6 Листопада, 2019

В армійців почалися контрольні заняття з національно-патріотичної, спеціальної, технічної, медичної, тактичної, фізичної підготовки та перевірка володіння штатною зброєю.

 

Про це інформує прес-офіцер військової частини А3215 Юрій Кульпа, передає Depo.Тернопіль.

У тернопільських артилеристів розпочалась підсумкова перевірка знань та вмінь військовослужбовців за 2019 рік. Особовий склад здає контрольні заняття з національно-патріотичної, спеціальної, технічної, медичної, тактичної, фізичної підготовки.

Серед фізичних вправ – біг на 100 та 1000 метрів, підтягування на перекладені, здача комплексної силової вправи. Солдати та офіцери відповідально підійшли до виконання нормативів, прикладають максимум зусиль для отримання високих оцінок.

“Здатність виконувати встановлені нормативами з фізичної підготовки – основа підготовки кожного військовослужбовця Збройних сил України. Тому підсумкова оцінка, визначить індивідуальний рівень підготовки кожного армійця”, – каже офіцер.

Вміння володіти штатною зброєю – автоматом та пістолетом, здатність виконати вогневі завдання – основа підготовки військовослужбовця Збройних сил України. Стараються усі без винятку, зброя заряджена, команда “На вогневий рубіж” виконується в повному обсязі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військо, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: