Тернопільські поліцейські затримали чоловіка, який погрожував терактами

Опубліковано:
5 Листопада, 2019

На лінію «102» щодня надходило по декілька дзвінків від телефонного терориста. Чоловік хамив диспетчерам, кричав у трубку, заводив теми, які не стосувались роботи правоохоронців. І раніше тернополянин вже притягувався до адмінвідповідальності за такі розмови, то цього разу його поведінка виявилась більш загрозливою.

Останній раз він зателефонував з мобільного і повідомив, що він разом зі своєю компанією планують організувати теракт у місцевому відділі поліції та управлінні патрульної поліції. Дві установи чоловік пообіцяв закидати гранатами. Його особу встановили, а згодом затримали. Чоловік 1959 року народження.

Під час санкціонованого обшуку у чоловіка вилучили кілька мобільних телефонів. Йому доведеться відповідати згідно статті 259 частини 1 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками. Йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #замінування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: