У Тернополі навчають як організувати масштабні музичні фестивалі (Фото, відео)

Опубліковано:
5 Листопада, 2019

У ці дні у Тернополі відбуваються тренінги спеціального проекту «Менеджмент 24/7», де безкоштовно навчають як організувати музичну подію, таку приміром як масштабний фестиваль.

Зокрема, 50 учасників тренінгу з різних областей України опанують знання як правильно складати заявки на гранти, де шукати партнерів заходу, вивчатимуть планування події та фінансування самого фестивалю, а також презентуватимуть свої заявки. Тренерами даного заходу є організатори найбільших фестивалів України, таких як «Файне місто», «Республіка», «Ї» та інші.

null

«Такі тренінги ми організовуємо вперше, – розповів Максим Черкашин, ініціатор тренінгів у Тернополі. – Захід проводимо спільно з Українським культурним фондом. Так, протягом трьох днів ми будемо навчати 50 осіб, а сам же проект складається з 5-ти сесій. До кінця листопада плануємо залучити до проекту близько 250 учасників».

Серед учасників навчання здебільшого зібралися практики, які хочуть вдосконалити свої знання щодо навичок організації успішної музичної події.

«Хочеться навчитися правильно написати проект, подавати заявку, – розповіла Аліна Мацаєнко, учасниця тренінгу з Кіровоградської області. – Я вперше на таких навчаннях, але думаю, що мої знання знадобляться для того, щоб об’єднати представників нашої ОТГ задля організації музичного фестивалю у регіоні».

Детальніше у сюжеті UA

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренінг, #фестиваль, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: