«Мішок коноплі»: на Тернопільщині громадянин Росії зберігав наркотики

Опубліковано:
5 Листопада, 2019

У Підволочиську затримали чоловіка, який зберігав у будинку батьків наркотичні засоби. Сам же чоловік є громадянином Російської Федерації, але уже близько десять років живе на Тернопільщині.

Як повідомляє поліція, вони отримали інформацією про те, що громадянин Росії у будинку батьків на Тернопільщині зберігає наркотики. Після того, як поліцейські отримали дозвіл на проведення санкціонованого обшуку, вони навідалися у помешкання підозрюваного.

Під час обшуку будинку правоохоронці виявили мішок сушеної сировини зеленого кольору в одному з підсобних приміщень, вага якої становить 1400 грам. Наркотики вилучили та передали на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Наразі, оперативники встановлюють шляхи походження коноплі

До слова, чоловік уже притягався до кримінальної відповідальності за зберігання зброї, вживання та розповсюдження наркотиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конопля, #наркотичні речовини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підволочиськ, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: