«Вокальні змагання»: у Тернополі стартує перший етап конкурсу вокалістів

Опубліковано:
5 Листопада, 2019

 У Тернополі, 14-15 листопада, відбудеться перший етап ІІ Відкритого конкурсу вокалістів та хорових колективів імені Соломії Крушельницької. Вокальні змагання відбудеться за ініціативи Благодійного фонду «Соломія» у партнерстві з Тернопільським музичним коледжем ім. Соломії Крушельницької.

Як зазначають організатори, відбір солістів-вокалістів відбудеться у декількох категоріях: віком від 10 до 12 років включно — перша вікова категорія; від 13 до 14 років включно — друга вікова категорія; від 15 до 16 років включно — третя вікова категорія; від 17 до 18 років включно, студенти 3-4 курсів музичних коледжів — четверта вікова категорія. Метою такого конкурсу є вшанування всесвітньовідомої української співачки, уродженки Тернопільщини Соломії Крушельницької, відродження і пропаганда кращих зразків української пісенної творчості. Уже вдруге вокальне змагання відкривають нові таланти, яскраві творчі особистості.

До слова, детальна інформація про умови участі в конкурсі на сайті www.tmc.te.ua або за телефоном (038)0991883963

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Відкритий конкурсу вокалістів та хорових колективів імені Соломії Крушельницької, #вокалісти, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Соломія Кушильницька, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: