Тернопільська співачка шукала принця у Дзеркальній залі Вишнівецького палацу, кліп набирає переглядів

Опубліковано:
4 Листопада, 2019

Нещодавно відреставрована Дзеркальна зала Вишнівецького палацу претендує на звання найбільшої бальної зали Західної України. І палац, і зала стали обрамленням для відео кліпу пісні “Мій принц” тернопільської співачки Надії Кулик. Історія близька до серця кожної жінки, адже підсвідомо чекаємо на принців усе життя. І у цій пісні він з’являється на білому коні. Принца зіграв тернопільський актор, каскадер Сашко Алєксєєв, а білого коня привезли на зйомки з відомої у Тернополі “Старої підкови”. Його зіграла одна із зірочок кутківецького іподрому конячка Альбінос. Історія захоплює у полон своєю мрійливістю, вірою у кохання, а ще неодмінно закохаються глядачі у чудові краєвиди Тернопільщини, яка багата на дива. Надія Кулик сама написала, як музику, так і слова до пісні “Мій принц”, яка стала першою на особистому ю-туб каналі співачки і вже набуває популярності. Режисер кліпу Юрій Вітяк.   

“Пісня «Мій принц», то історія про тремкі почуття, котрі здатні заполонити людину сповна, змусити її повірити у те, що для інших видається вигадкою, спантеличити і підняти до нечуваних висот.” – саме такий текст супроводжує кліп і нехай у житті кожної людини знайдеться місце для кохання… 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #замок, #кліп, #кулик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: