«Користуйся інтернетом безпечно»: у Тернополі провели майстер-класи для дітей

Опубліковано:
4 Листопада, 2019

Благодійний фонд MagneticOne.org спільно з 32 школами та некомерційним організаціями у Європі, виграв грант для проведення безкоштовних майстер-класів з візуального програмування до Europe Code Week’s #CodeWeek. Про це повідомляє  MagneticOne.org.

В рамках проекту  було проведено 19 безкоштовних майстер-класів, які відбувалися у двох локаціях – простір інноваційнних шкіл ThinkGlobal в Тернополі. Близько 200 дітей спробували з нуля програмувати свої власні  історії в “Tynker”,  ознайомились із середовищем  Scratch та створили свої перші ігри. Також, діти мали змогу відвідати семінар-тренінг “Користуйся Інтернетом безпечно”, де дізнались більше про можливості Інтернету та про ризики, з якими стикаються кожного дня. Найочікуванішим майстер-класом був “Квест із роботом Dash”, на якому діти не тільки виконували завдання з квесту, а й програмували справжнього робота!

Нашою важливою місією є виховання в дітей розуміння того, що технології – це інструмент, за допомогою якого можна виразити власні думки та ідеї.

MagneticOne.Org висловлює подяку партнерам – першій в Україні ІТ-школі для дітей від 5 років KidIT Тернопіль та інноваційній школі ThinkGlobal Тернопіль.  Адже наша спільна  мета – показати, що світ програмування значно ширший за рамки стандартних уявлень і доступний кожному.  Він розкриває креативність та надає можливість співпраці з чудовими людьми поряд, та по всьому світу

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #MagneticOne.org., #благодійний фонд, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програмування, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: