Тернополяни просять відновити велосипедну доріжку до Смиківців

Опубліковано:
3 Листопада, 2019

«Відновлення пішохідної (велосипедної) доріжки вздовж траси Тернопіль – Підволочиськ до с.Смиківці», – таку петицію 30 жовтня зареєстрував у Тернопільській міській раді Ярослав Назар. У тексті петиції він пояснює:

«Відновити велосипедно-пішохідну доріжку вздовж траси Тернопіль – Підволочиськ до с.Смиківці, у звя’зку з руйнуванням асфальтного покриття на всій протяжності даної доріжки. Встановити обмежуючі знаки для недопущення паркування авто на даній ділянці, та нанести відповідну розмітку.

Доріжка багато років служить для заняття біговим та велосипедним спортом, а також піших прогулянок жителів Тернополя та с.Смиківці. Завдяки відновленню доріжки, можна звести до мінімуму випадки ДТП автотранспорту з пішоходами та велосипедистами на даній ділянці траси міжнародного значення», – пише Ярослав Назар.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доріжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #смиківці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: