Сергій Притула показав, як українським бійцям продають російські товари

02.11.2019 20:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Український телеведучий Сергій Притула різко висловився про ситуацію з товарами для військових в спеціальних магазинах.

Про це він розповів у себе на сторінці в Facebook.

«Я от навіть не знаю, кого б то тегнути, щоб головний герой цього допису – електро-кип’ятильник опинився у срац* (-ках) тих хто вже країв не бачить! Маякує мені боєць. Боєць хороший. Служить давно. Служить вірно. Б’є вражину, втрачає побратимів. На життя не нарікає. Рассєюшку ненавидить, як чіткого та конкретного ворога. І от приходить боєць у крамничку «військторгсервіс», кип’ятильник придбати. Ну бо ж полігон і всьо такоє», – зазначив він.

Не менш скандальною, стверджує Притула, була реакція продавця на зауваження.

«Продають йому руский кип’ятильник. В Кизлярі зроблений. У нас проданий. На зауваження, мовляв, чи при своєму розумі торгувати російськими товарами у військовій крамниці на території військової частини, відповіли, що «що нам постачають, тим і торгуєм». Було б непогано, щоб комусь моцно «напихали» і щоб хтось пояснив бійцям якого біса відбувається?!! Вибачте за #зраду. Не мій стиль, але за хлопців прикро», – підкреслив він.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі