У Тернополі відбудеться сольний концерт Оксани Білозір

Опубліковано:
1 Листопада, 2019

У Тернополі, 5 грудня, в ПК «Березіль» відбудеться великий сольний концерт Оксани Білозір. Народна артистка виступить з новою програмою «Народжена Україною». Своїм співом вона виражає любов до Батьківщини та рідного народу.

Як зазначають організатори заходу, Оксану Білозір направду можна вважати людиною-епохою в історії не лише пісенної України, але й держави. Її концерти завжди наповнені енергетикою добра та любові, а пісні вже давно стали виразним символом українського, справжнього. Перевірені часом шлягери, які всі люблять і знають напам’ять.

Оксана Білозір є не лише народною артисткою, а й народний депутат 3-х скликань, міністр культури України, меценат, волонтер. Свою музичну кар’єру жінка розпочала ще у 90- роках. Зараз, у її творчому доробку понад 15- ккомпакт-дисків та 10 музичних фільмів.

До слова, квитки на концерт Оксани Білозір можна придбати у касах міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #концерт, #музика, #народна артистка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Оксана Білозір, #ПК "Березіль", #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: