«Штраф у понад сто тисяч гривень»: на Тернопільщині затримали нелегальну вантажівку

Опубліковано:
1 Листопада, 2019

На Тернопільщині, 1 листопада, патрульні поліції затримали вантажівку, яка перевозила вантаж без відповідних документів,

Як повідомляють патрульні, близько першої години ночі великоваговий транспортний засіб порушив правила дорожнього руху, в результаті чого його зупинили. Під час перевірки вияснили, що 29-річний водій прямує з Польщі до Одеси, але жодних відповідних дозвільних документів на перевезення великогабаритного вантажу. Окрім цього, вага самої вантажівки становила більше ніж 72 000 кг.

В результаті чого, за правопорушення поліцейські винесли водію постанову.Також, працівники Укртрансбезпеки нарахували порушникові штраф у розмірі 6272 Євро (близько 174 тисяч гривень).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #нелегальне перевезення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одеса, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: