Житель Збаразького району знайшов гранату на сміттєзвалищі

Опубліковано:
1 Листопада, 2019

Принаймні так він пояснив наявність вибухівки у себе поліцейським. Предмет, схожий, на гранату Ф-1, а також 256 патронів різного калібру та саморобний обріз поліцейські знайшли і в жителя Гусятинського району. Проте де він взяв ці предмети – чоловік не розповідає.

На Тернопільщині завершився місячник добровільної здачі зброї.  За жовтень у поліцію принесли 317 одиниць зброї, 832 боєприпасів, 34 спецзасоби, 3 міни, 6 гранат та майже півкілограма вибухової речовини. Кожен, хто здав зброю у рамках акції, уникнув кримінальної та адміністративної відповідальності за її зберігання.

Відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України, носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #граната, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: