У Тернополі навчання силовиків, які співпали з візитом Президента

Опубліковано:
1 Листопада, 2019

У Тернополі на всіх в’їздах у місто –  патрульні. Вони перевіряють документи та зупиняють авто. Мешканці занепокоєні, активно обговорюють побачене в інтернет-спільнотах. Запитують чому так багато поліції у місті, чи ніхто не в курсі.

 Патрулів можна побчити на “Східному” біля Збаразького кільця. Тут теж зупиняють автівки та спілкуються з водіями.  Ті не обурюються. На огляд машин погоджуються, документи показують. Самі ж патрульні кажуть, панікувати не варто – усі ці перевірки в рамках  планових тактико-спеціальних антитерористичних навчань.  

“На території області 29-31 жовтня цього року проводяться перевірки підозрілих громадян, які можуть перевозити небезпечні речовини, зброю вибухівку. Усе, що може становити підвищену небезпеку для населення та жителів міста Тернополя”, – каже старший інспектор відділу адміністративної практики управління патрульної поліції у Тернопільській області Іван Профецький.

В рамках навчальних завдань у Тернополі в поле зору потрапляють і пішоходи. У людей перевіряють документи.

В управлінні СБУ в Тернопільській області нагадують – навчання триватимуть до 31 жовтня. Крім патрульних вулицями міста ходять озброєні працівники СБУ, поліцейські, військові. Також не виключають появи військової техніки. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства, тож громадян просять не панікувати.  А у випадку виявлення зброї чи вибухових пристроїв, підозрілих осіб і транспортних засобів просять  повідомити про це на гарячу лінію УСБУ (0352) 52-90-00, (067) 352-31-00 або спецлінію поліції 102.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патруль, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: