У Тернопільській області зареєстрували новий політичний осередок

01.11.2019 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

24 жовтня цього року Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області зареєструвало Тернопільську обласну територіальну організацію політичної партії «Голос».

Серед засновників політичного осередку партії на Тернопільщині є Богдан Яремко, представник партії, що балотувався Парламент по загальному списку партії «Голос», його до речі обрали і керівником обласної організації, далі Вероніка Дякович, також представник партії «Голос» та Максим Черкашин, який балотувався у Парламент по 163-му одномандатному окрузі по місту Тернопіль від партії «Голос» та посів друге місце.

До слова,  Яремко Богдан Іванович - фізична особа – підприємець, член політичної партії "Голос", йшов у загальному списку партії під номером 56.

Вероніка Дякович, колишній молодіжний мер Тернополя, займається громадською діяльністю.

Максим Черкашин, громадсько-політичний діяч, керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” з 2016 року, співорганізатор міжнародного музичного фестивалю «Файне місто».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі