На дорозі Тернопіль-Львів затримали дуже небезпечних злочинців

01.11.2019 07:43   Джерело: Галас
Опубліковано : Новини Тернопілля

Правоохоронці підозрюють одного із затриманих у замаху на вбивство.

Подія трапилася вчора, 29 жовтня, близько 16 години.

Патрульним поліцейським надійшло орієнтування про те, що на трасі М-09 (Тернопіль – Львів – Рава-Руська) рухається автомобіль BMW 530, водій та пасажири якого, можуть бути причетними до вчинення особливо тяжких злочинів.

Уже через декілька хвилин, на стаціонарному посту «Зборів», патрульні помітили вищевказаний транспортний засіб та одразу ж зупинили його.

За кермом автівки перебував 23-річний водій, який під час розмови з патрульними помітно нервував та підозріло себе поводив. Згідно зі статтею 34 ЗУ «Про Національну поліцію», інспектори провели поверхневу перевірку транспортного засобу, під час якої у багажному відділенні та бардачку автівки вони виявили два предмети, що схожі на пістолет, магазини пістолетів, патрони, предмет, що схожий на кастет, кайданки та кошти у великій кількості. Усе це, як згодом з’ясувалося, належало 25-річному пасажиру автівки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Галас  

Коментарі