У Тернополі зафіксували квадрокоптером нові порушення

Опубліковано:
31 Жовтня, 2019

У Тернополі, при проведенні чергових рейдів, виявили як люди спалюють сухе листя. Для фіксування правопорушення інспектори використовують квадрокоптер, який дозволяє швидше виявити задимленість та встановити місце спалювання сухої рослинності.

За результатами перевірки виявлено правопорушення на вул. Хліборобній, де громадянин спалював гілля дерев та листя, а також на вулиці Глибока Долина, де зафіксовано спалювання сухої рослинності. Людей притягнули до адміністративної відповідальності та наклали штраф. Також, з правопорушниками провели профілактичні бесіди на предмет дотримання Правил благоустрою Тернопільської МТГ.

До слова, спалювання сухої рослинності забороняється законодавством України, а за вказане правопорушення передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу від 170 до 340 грн, для посадових осіб – від 850 до 1190 грн.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квадрокоптер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #правопорушення, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: