Тернополянин став свідком злочинів терористів на сході України

Опубліковано:
31 Жовтня, 2019

 Уродженця з Тернопільщини, який став свідком злочинів спецпідрозділу так званого «МДБ ДНР», вивела на підконтрольну українській владі територію. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Контррозвідка СБУ провела спецоперацію, щоб вивести з окупованої території Донеччини колишнього представника так званого «Центру спеціальних операцій МДБ ДНР». Чоловік був готовий залишити ОРДО та передати усю інформацію про злочини угрупування. Адже, він був свідком багатьох злочинів терористів, зокрема незаконного утримання і тортур полонених військовослужбовців Збройних Сил України, а також протиправної діяльності російських спецслужб. За погодження чоловіка передати важливу інформацію про злочини угрупування, його звільнили від подальшої кримінальної відповідальності.

До слова, «Центр спеціальних операцій МДБ ДНР» був створений спецслужбами РФ і повністю ними контролюється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #ДНР, #кордон, #ЛНР, #МДБ ДНР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #ОРДО, #СБУ, #свідок, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: