Палати дитячої лікарні волонтери у Тернополі перетворили на «казкові кімнати»

Опубліковано:
30 Жовтня, 2019

Благодійники з Тернополя об’єдналися, щоб відремонтувати палати в одному із відділень міської дитячої лікарні. Сучасні двері, нові умивальники та пофарбовані стіни. Тепер звідти на маленьких пацієнтів дивляться герої з відомих мультиків, повідомляє Т1 Новини.

Сучасні ремонти і герої з відомих мультиків. Здається, що потрапляєш не у звичайну лікарняну палату, а в кімнату для ігор. Усі стіни розмальовані яскравими казковими персонажами. Ще рік тому про такі зміни у відділенні й не мріяли. Ба, більше, ремонт тут не робили впродовж останніх 20 років. Жахливі умови тепер залишилися лише на фото.

“Я тут вже лежала три рази. Мені тут дуже не подобалося, бо тут були такі вікна і двері не дуже. Не було до того таких малюнків”, – пригадує пацієнтка педіатричного відділення №2 КНП “Тернопільська міська комунальна дитяча лікарня” Олександра Дяченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #палата, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: