«Перебували у розшуку»: на Тернопільщині затримали озброєного водія

30.10.2019 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Поблизу Зборова, 29 жовтня, затримали водія та пасажирів, які можуть бути причетними до вчинення особливо тяжких злочинів. Під час обшуку машини в них знайшли заряджену зборю та велику кількість грошей.

Як повідомляє патрульна поліція, їм надіслали орієнтування про те, що на трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська рухається автомобіль BMW 530, водій та пасажири якого причетні до злочину. Машину зупинили поблизу Зборова, та провели поверхневу перевірку. У багажному відділенні та бардачку автівки виявили: два пістолете, магазини пістолетів, патрони, кастет, кайданки та велику кількість грошей. Усе це, як згодом з’ясувалося, належало 25-річному пасажиру автівки. Інший же пасажир був у розшуку, оскільки він підозрюється у вчиненні умисного замаху на вбивство, та знаходиться в розшуку.

До слова, на місце події патрульні одразу ж викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановлюватиме всі обставини справи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі