Рояль, який звучить по-особливому, подарували тернопільському училищу

Опубліковано:
30 Жовтня, 2019

Музичний інструмент нового покоління. Унікальний рояль передали в Тернопільський музичний коледж імені Соломії Крушельницької. На цю подію у закладі чекали майже 50 років. Раніше юні віртуози вправлялися на вітчизняних інструментах. Тепер ж твори звучатимуть по-особливому мелодійно та витончено, повідомляє Т1 Новини.

Музичний інструмент нового покоління. Відтепер студенти тернопільського музичного коледжу вправлятимуться на роялі однієї з найновіших марок. Інструмент має особливе звучання та мелодику. Піаністка і викладачка Наталя Кравчук однією з перших мала нагоду протестувати новий інструмент. Каже, на роялі такого рівня кожна мелодія звучить особливо вишукано.

“Мені не хотілося покидати цей інструмент. Хотілося грати і грати, адже інструмент дуже якісний, красивий, тембрально надзвичайно багатий. З нього можна видобувати різноманітні тембри і виконувати музику різну за якістю. Я рада за наших студентів, що вони будуть мати можливість навчатися і виконувати музику на цьому інструменті”, – каже завідувачка предметно-циклової комісії “Спеціального фортепіано” Наталія Кравчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рояль, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: