З селян на Шумщині збирають картоплю для лікарні та геріатричного центру

30.10.2019 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

З селян на Шумщині збирають картоплю для лікарні та геріатричного центру.  Такий збір продуктів харчування в районі є традиційним, - розповідають у Шумьскій громаді:  

«Протягом багатьох років Шумська громада збирає картоплю від особистих селянських господарств для медичних  закладів, зокрема для центральної районної лікарні та геріатричного центру. Завдяки цьому, вдається значно зекономити кошти на харчування хворих та спрямувати їх на придбання медичного інструментарію. Міською радою доведені орієнтовані обсяги заготівлі картоплі на кожний населений пункт для потреб медичних  закладів. Міська рада, КНП «Шумський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КУ «Центр надання соціальних послуг» висловлюють подяку небайдужим жителям громади та усім тим, хто долучився до благодійній акції зі збору картоплі», - повідомляють у Шумській міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі