Житель Монастириська намагався залишити патрульним 80 євро хабаря

Опубліковано:
30 Жовтня, 2019

44-річного чоловіка за кермом «Daewoo Nubira» зупинили патрульні у Бучачі. Водій не пристебнув паска безпеки. Від чоловіка йшов запах спиртного і запропонували йому пройти тест на алкоголь. Проте водій відмовився і почав пропонувати правоохоронцях гроші, щоб його відпустили.

Патрульні попросили чоловіка проїхати з ним у медзаклад на алкогольне освідчення. Дорогою порушник у службовому авто поклав у кишеню позаду спинки переднього сидіння 80 євро. Це помітили патрульні і викликали слідчо-оперативну групу.

За фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Та чоловікові доведеться відповідати не лише за хабар. Щодо нього поліцейські склали адмінпротоколи за двома статтями Кодексу України  про адміністративні правопорушення: стаття 121 – порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами  та стаття 130 – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: