Тернополянам роблять безкоштовні вакцини від дифтерії

Опубліковано:
29 Жовтня, 2019

У Тернополі можна безкоштовно зробити щеплення від дифтерії. Для цього потрібно попередньо записатися до свого сімейного лікаря, який направить вас в амбулаторіях КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Як зазначають медики, вакцини для щеплення проти дифтерії у закладі є в достатній кількості, тому не потрібно хвилюватися та підіймати паніку. Саме ж щеплення від дифтерії рекомендовано робити не лише дітям, а й дорослим, кожних десять років від після 16-річного віку.

Нагадаємо, недавно 47-річние мешканець Тернопільщини захворів на дифтерії. За словами медиків, чоловік зробив щеплення у 2017 році., проте щодо наявності попередніх обов’язкових 8-ми щеплень за віком даних не має. За місцем його проживання провели дезінфекцію, оскільки дифтерія передається повітряно-крапельним шляхом, а також через предмети побуту (посуд, іграшки).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцина, #дифтерія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: