«Олімпійський урок»: Тернопільський чемпіон світу провів майстер-клас

Опубліковано:
29 Жовтня, 2019

Чемпіоном світу з біатлону серед чоловіків Дмитром Підручним, провів для школярів «Олімпійський урок». Такий захід організували фахівці із Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

Для шестикласників Тернопільської ЗОШ №10, учасник збірної України з біатлону на Зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані у 2018 році, розповів про особливості та правила цього виду спорту. Він поділився не лише своїм секретом успіху, а й провів майстер-клас зі стрільби. Кожен учень зміг ближче ознайомитися з біатлону та скористатися професійним спорядженням.

До слова, після закінчення «Олімпійського уроку», учасники заходу отримали також сувеніри від Національного олімпійського комітету України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біатлон, #діти, #дмитро підручний, #майстер-клас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олімпійські ігри, #тернопіль, #тернопільські новини, #школярі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: