Вечір пам’яті: у Тернополі організували мистецький захід в честь Василя Ярмуша

29.10.2019 08:16   Джерело: Т1 Новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

Поет, вірші якого надихають на створення нових шедеврів. Василь Ярмуш - тернопільський митець, який попри те, що помер у молодому віці, залишив по собі багатий поетичний доробок. Він вражає поціновувачів літератури через десятиліття. На його тексти тернопільські композитори пишуть музику, а школярі ставлять вистави, повідомляє Т1 Новини.

У Тернополі організували концерт пам'яті цього відомого поета, прозаїка, громадського і культурного діяча Василя Ярмуша. Ініціаторкою заходу стала його донька Мирослава. Каже, символом цього дня є цифра 8 - адже це безкінечність. Тож на заході гості почули 8 пісень і 8 віршів Василя Ярмуша. Крім того, презентували і книжку автора - "Кіт Мацко".

"Сьогодні буде презентація ще англомовної версії дитячої збірки "Кіт Мацко". 50% від її продажу піде для дитини з інвалідністю, а українська версія - 50% іде для дитини-сироти", - каже донька Мирослава Ярмуш.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1 Новини  

Коментарі