Ольга Шахін: Можна багато співчувати потребуючим, «Дія» ж обирає шлях реальних справ

28.10.2019 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У скарбниці Тернопільського осередку «Асоціації жінок України «Дія» ще одна добра справа. Днями на території Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи (вул.Сахарова, 4) відкрили оновлений дитячий майданчик.

У тому, щоб оновити конструкції заклад мав потребу кілька років, шукав можливості й бюджетного фінансування, й намагався залучити спонсорів. Відгукнулася з твердим наміром допомогти – Ольга Шахін, відома у Тернополі благодійниця, голова місцевого осередку «Дії». Левову частку витрат вона взяла особисто на себе, також у партнери залучила місцевого виробника ТОВ «Happy park».

null

 

null

«Дуже втішена, що спільними зусиллями потреба закладу, де навчаються особливі дітки, успішно забезпечена. Членкині нашої організації часто відвідували заклад, тож дізнавшись про потребу, ми вирішили, що однозначно допоможемо. Адже можна багато співчувати потребуючим, «Дія» ж обирає шлях реальних справ. Тепло та щирість, які завжди дарують нам учні цієї школи, не могли залишитися поза нашою увагою. Кажуть: «Коли людина чогось дуже хоче, то увесь Всесвіт допомагає» - так було і того дня, бо навіть природа встала на наш бік у добрій справі. Найвищою нагородою для нас стали запалені радістю оченята та сміх малюків», - зазначає Ольга Шахін.

Приємними емоціями поділилася Марія Покропивна, чий син є учнем даної школи. «Я маю хлопчика особливого, який навчається у цій школі. Я дуже рада, що тут відкрили майданчик. Можна побачити усміхнені обличчя цих дітей, це для них, як промінчик сонця», - зазначає пані Марія.

null

Директорка закладу Лариса Акменс вдячна благодійникам. Каже, школа давно чекала на нову територію для ігор. Переконана, тут діти матимуть чудове дозвілля.

Аби день ще більше запам’ятався дітям приємністю, подію відзначили спільною забавою. Членкині «Асоціації жінок України «Дія» запросили аніматорів та підготували смаколики. «Дієві жінки переконані, що творити добро легко й радісно, особливо коли це запалює дитячі серця.

Ще про подію дивіться у сюжеті «Тернопіль-1» - тут.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі