250 митців зі всієї України зберуться у Тернополі

Опубліковано:
28 Жовтня, 2019

Уже наступного тижня Тернопіль прийматиме близько 250 митців зі всієї України в рамках проекту “Менеджмент 24/7”.

Освітній проект “Менеджмент 24/7” – експрес-курс з проєктного менеджменту для представників музичного мистецтва, який поєднує саунд-арт, радіо та фестивалі.

“Завдяки децентралізації громади отримали більше коштів у т.ч. й на культуру. Проте, зазвичай, сотні тисяч гривень йдуть на заходи “для галочки”, кількість тут, на жаль, перемагає якість. Тому наша громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” спільно з найбільшими фестивалями України, за підтримки УКФ, вирішили допомогти тим, хто хоче робити культурні заходи і проекти якісними. Для цього тренерами виступлять саме практики, а не теоретики” – коментує Максим Черкашин, один із організаторів проекту та голова громадської організації  «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Завдяки проекту учасники  навчяться шукати ідеї та втілювати їх у життя, а також чітко визначати мету свого проекту та оцінювати його потенціал, дізнаються про головні компоненти планування та дослідження ринку, будуть вміти аналізувати  культурне, економічне та соціальне середовища, у якому буде реалізовано проект.

Крім того, на навчаннях розглянуть питання стратегії мережування та сталість проекту і розвиток організації у своєму секторі.

Останній день реєстрації на 2, 3, 4, 5 курси – 3 листопада до 18 години.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.

Участь у навчаннях безкоштовна, усі витрати на проїзд, проживання та харчування покривають організатори курсів, а це – Освітньо-аналітичний центр розвитку громад та Фестиваль Файне місто.

Усі додаткові питання можна задавати написавши на електронну адресу – cult.managment247@gmail.com.

Проєкт Менеджмент 24/7. був би неможливим без Український культурний фонд Мережі й аудиторії – програма УКФ, який підтримує ініціативи у сфері культури та креативних індустрій та сприяє розвитку української культури в контексті актуальних світових тенденцій.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #максим черкашин, #Менеджмент 24/7, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: