У Тернополі, 28 жовтня, у закладах охорони здоров’я та закладах дошкільної освіти Тернополя розпочинається опалювальний сезон. З наступного дня опалення включать у школах та житлових будинках. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Зважаючи на пониження середньодобової температури повітря, уже від сьогодні подача теплоносія відновиться для садочків та медичних закладів, а починаючи з завтрашнього дня, 29 жовтня, опалення буде увімкнуто і в школах, оселях та інших категорій споживачів», – пояснив Сергій Надал.

До слова, працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання. Відтак, часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів, затримка увімкнення опалення відбудеться у всій багатоповерхівці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитячі садки, #лікарні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалювальний сезон, #тернопіль, #тернопільські новини, #школи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: