«Вдерся до будинку та погрожував зброєю»: у Тернополі затримали чоловіка

28.10.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі, 28 жовтня, затримали раніше судимого тернополянина. Поліцейські, разом з бійцями спецпідрозділу «Корд», провели спеціальну операцію для його арешту. На цей раз, він погрожував містянці пістолетом

Як повідомляє поліція, невідомий розбив у квартирі вікно, а після чого погрожував власниці пістолетом. Після нападу, він сховався у сусідньому будинку, а саме у квартирі співмешканки. Після переговорів поліції та співмешканкою нападника, вона відкрила двері. В результаті чого чоловіка вдалося затримати.

Встановили, що під час нападу на квартиру, чоловік був ще з двома спільниками, а саме із жінкою, яка переховувалася у машині під час нападу, та ще одним чоловіком. Сам же затриманий раніше був судимий за хуліганства, тілесні ушкодження, наркоторгівлю та порушення ПДР житель Тернополя. З власницею квартири, якій він погрожував пістолетом, був знайомий до моменту нападу.

До слова, чоловіка затримали за фактом хуліганства


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі