«Замість туману — мокрий сніг»: на Тернопільщині почнеться похолодання

Опубліковано:
26 Жовтня, 2019

На Тернопільщині, 27-28 жовтня погода залишиться не змінною. Відсутність дощові, тумани та плюсову температуру слід очікувати вихідними.

Як зазначає синоптик Наталія Діденко, будуть тумани та ще раз тумани. Температура на стовпчики термометра, впродовж дня, можуть піднятися до +22 градусів. Проте, це остання неділя осені, яка зможе нас порадувати теплом.

«Ці вихідні практично завершують тривалий період дуже теплої жовтневої погоди, наступні вже можуть із морозами та навіть із мокрим сніжком. Вже з понеділка температура повітря почне поступово знижуватися», — розповідає синоптик.

До слова, правоохоронці попереджають про можливу небезпеку на дорогах. Під час руху в колоні збільшуйте дистанцію між автомобілями — не менше 50 м. Користуйтеся притаманними фарами та уважно слідкуйте за сигналами автомобілів. Що рухаються попереду вас.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #тернопіль, #тернопільські новини, #туман
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: