Дим над Бережанами можна побачити на світлинах, які публікують на у соцмережах місцеві жителі. Свідомі мережанці закликають своїх краян не спалювати сміття, адже це шкодить екології і в місті через це взагалі важко дихати: 

«Шановні жителі Бережан. Перестаньте палити сміття,з обіду і аж до самого вечора неможливо відкрити ні вікна ні двері. Не хочете думати про себе,то подумайте про близьких які тим дихають. Поки теплі дні хочеться вийти і просто насолодитися теплом,а в наслідок в дітей та дорослих кашель і алергія. Фото навіть не передає наскільки ті Бережани задимлені», – пише у Anna Salabun‎ у групі «Підслухано в Бережанах» у Facebok. 

У коментарях люди обурюються діям недбалих жителів Бережан, які задимлюють місто і шкодять довкіллю та здоров’ю інших:

– «Сьогодні вела дитину в садок і на території садочку з самого ранку дим і запах жахливий. А тим дітки дихають», – коментує Юліана Василик.

– «По вулиці С.Бандери, неподалік моста, жителі систематично палять сміття. Де ж екологи, міська управа. Чому не накладають на порушників стягнення?»,  – зазначає Оксана Гурська .

– «Так можливо потрібно почати викликати патруль на тих людей які палять? Чи лише тут у фейсбуці писати будете?», – пише Pasha Brik .

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #дим, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: