У кількох локація Тернополя та околицях обласного центру, 29-31 жовтня, СБУ проводитиме планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання. Про це повідомляє dosie102.te.ua

Під час навчання, на окремих територіях міста, тимчасово запровадять особливий режим, а саме: буде обмежений рух або заборонений рух транспорту та пішоходів, перевірятимуть документи, що посвідчують особу, оглядатимуть особисті речі та автомобілі тощо. Адже, силовики відпрацьовуватимуть навчальні завдання, які відбуватимуться в умовах наближених до реальних. Також, будуть залучати спецтехніку та озброєних правоохоронців.

До слова, управління СБУ в Тернопільській області просить мешканців та гостей міста із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військова техніка, #воєнні навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обмеження руху, #особливий режим, #СБУ, #спецтехніка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: