Майбутній голова Тернопільської ОДА каже, що не був у партії регіонів

Опубліковано:
25 Жовтня, 2019

24 жовтня в одному з інтернет-видань Тернопільщини з’явився скан партійного квитка Ігоря Сопеля, який підтверджує, що майбутній голова ОДА був членом партії регіонів з 2012 року, – повідомляє Терміново.

Нагадаємо, 9 жовтня Кабмін погодив кандидатуру Ігоря Сопеля на посаду голови Тернопільської обласної держадміністрації. Однак наказу про його призначення на сайті президента досі нема. Тоді ми писали все, що відомо про майбутнього очільника адміністрації з відкритих джерел. Факт його перебування у партії регіонів ніде не засвічений, тому ми вирішили перепитати самого кандидата на посаду.

Читайте також

Кандидат на посаду голови Тернопільської ОДА у минулому член «Партії регіонів»

– Ця інформація про мене є підробка, – відповів Ігор Сопель. –  Ніякого відношення до партії регіонів я не мав і не маю. Повідомляю, що я з 2010р. по 2015р був депутатом Хоростківської міської ради від ПП «Громадянська позиція».

Цю інформацію ми поки не можемо перевірити у відкритих джерелах, оскільки на сайті ЦВК дані по місцевих виборах 2010 року по Тернопільщині не збереглися.

Немає їх також і на сайті Хоростківської міської ради.

На жаль, через припинення діяльності партії регіонів ми не можемо перевірити інформацію про перебування у ній Ігоря Сопеля, але ми звернулися за коментарем в обласну організацію ПП “Громадянська позиція”. Щойно отримаємо – опублікуємо.

Поки що дані про те, що Ігор Сопель став депутатом Хоростківської міської ради від “Громадянської позиції” знаходимо у публікації на сайті Odessa.Daily за 9 листопада 2010 року. Разом з ним до органу місцевого самоврядування увійшов Арсен Марчишак, голова Гусятинської районної організації політичної партії «Громадянська позиція», швагро Ігоря Сопеля.

Нам вдалося також дізнатися, що у 2015 році він балотувався від “Громадянської позиції” до Гусятинської районної ради, але депутатом тоді не став.

Ми також запитали у претендента на посаду голови ОДА, чи має він версії, кому вигідно розповсюджувати таку інформацію, на що пан Сопель запропонував нам провести журналістське розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #САопель, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: