Кандидат на посаду голови Тернопільської ОДА у минулому член «Партії регіонів»

Опубліковано:
24 Жовтня, 2019

Як відомо, 9 жовтня на черговому засіданні уряду було розглянуто проекти указів та розпоряджень Президента про призначення керівників обласних та районних державних адміністрацій, серед яких  – пропозицію про призначення на посаду голови Тернопільської ОДА Сопеля Ігора Михайловича, який влітку балотувався до ВРУ по округу № 166 від партії “Слуга Народу”. Кабмін погодив дане призначення, слово за президентом.

Раніше ЗМІ Тернопільщини повідомляли про близькі стосунки сім’ї Ігора Сопеля із сім’єю екс-голови Тернопільської ОДА часів Януковича Валентина Хоптяна. Згадувалось й про те, що саме завдячуючи дружбі Сопелів з Хоптянами Ігор Михайлович отримав шанс очолити Тернопільську область, адже тісні зв’язки “старої гвардії” ПР з новою владою добре відомі українцям через відкриті джерела.

Та як з’ясувалось, претендент на посаду голови Тернопільської ОДА і сам в минулому “регіонал”.

У редакцію «Politerno» надіслали наочний доказ приналежності Ігора Сопеля до партії президента-утікача Віктора Януковича – скан партійного посвідчення “Партії регіонів” новоспеченого “слуги народу” і без п’яти хвилин губернатора.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #посада, #Сопель, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: