Погоня за п'яним водієм у Тернополі. Патрульні розповіли з чого усе почалося

24.10.2019 20:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Патрульним надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на одній зі стоянок міста, за вулицею Подільською, водій автомобіля MERCEDES, перебуває напідпитку. Екіпаж патрульних одразу ж вирушив за вказаною заявником адресою.

Прибувши на місце події, поліцейські помітили, як водій вищевказаної автівки уже був за кермом і порушивши правила руху намагався покинути місце події. За допомогою проблискових маячків та звукової сирени, кермувальнику подали сигнали про зупинку, однак той не зреагував, а навпаки — лише збільшував швидкість, рухаючись вулицями міста, чим наражав на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Згодом, на вулиці 15 Квітня транспортний засіб правопорушника був заблокований.

Та водій й надалі хотів уникнути зустрічі з поліцейськими: вийшовши з автомобіля, мав намір втекти. За допомогою кайданок водія одразу затримали.

У чоловіка були усі ознаки алкогольного сп'яніння, проте пройти огляд на місці зупинки транспортного засобу та у найближчому медичному закладі він відмовився у категоричній формі.

На 43-річного тернополянина патрульні склали протоколи за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання вимог про зупинку), за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп'яніння), за ч. 4 ст. 122 КУпАП(Порушення ПДР, що спричинили створення аварійної обстановки), постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП (Порушення ПДР). Транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. Надалі усі складені адміністративні матеріали передадуть у суд, який і визначатиме міру покарання для водія.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі