Власні помешкання отримають 19 родин тернопільських правоохоронців. З початку  дії спеціальної програми пільгового фінансового лізингу вісім сімей поліцейських з Тернопільщини вже отримали житло.

Серед тих, хто отримав власне житло на умовах  пільгового фінансового лізингу, – родина Павликів з Тернополя. Обоє – працівники поліції. Віталій – оперативник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Людмила працює в старшим слідчим в слідчому управлінні. «Ми були серед перших, хто зібрав усі необхідні документи, і подав їх до відділу житлового забезпечення», – пригадує Віталій. – «Якщо чесно, то хвилювалися, яким буде рішення, чи вдасться нам реалізувати задумане. Та коли отримали позитивну відповідь, дуже зраділи».

Перевага фінансового лізингу у тому, що всі відсотки за кредитом і його частина оплачується державою. Сума компенсації від держави залежить від стажу служби. Наприклад, тим співробітникам, які прослужили понад 15 років, держава компенсує близько третини вартості житла. Претендувати на участь у програмі можуть поліцейські, котрі мають не менше двох років вислуги і якщо до досягнення граничного віку перебування на службі залишилося не менше п’яти років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #житло, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: