У Тернополі, напередодні Дня автомобіліста і дорожника, що відмічають в останню неділю жовтня, привітали кращих працівників у цій галузі. Водіїв, ремонтних робітників, шляховиків, інженерно-технічних працівників та керівників автотранспортних підприємств Тернополя вручили подяки та цінні подарунки.

Як зазначає міський голова, цього року велику увагу приділили громадському транспорту та ремонту магістральних доріг.

«2019 рік – це рік масштабних ремонтних робіт магістральних доріг та мостів Тернополя. Ми ставимо перед собою амбітні завдання і виконуємо їх. Також цей рік вже став історичним для громадського транспорту міста. У громаді створюється єдина комунальна транспортна компанія, закупляються великі комфортні низькопідлогові автобуси. Крок за кроком ми будуємо сучасну систему громадського транспорту», — розповів Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобілі, #громадський транспорт, #День автомобіліста і дорожника, #магістралії, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: