На Тернопільщині ремонтують дорогу на якій загинула 15-річна дівчина

Опубліковано:
24 Жовтня, 2019

Між селами Колодіївка та Скалат, де 18 жовтня 15-річна дівчина випала із рейсового автобуса, розпочали ремонт дороги. Про це повідомляє в соціальних мережах люди.

На частині ділянки Тернопіль-Гусятин уже засипають вибоїни. Також, такі небезпечні місця для ремонту є і перед селом Зарубинці, і біля Гримайлова.

Нагадаємо, що після загибелі дівчини, тернополяни перекрили трасу Тернопіль-Хмельницьк, вимагаючи відремонтувати аварійні ділянки. Люди пояснювали, що їхня акція протесту була зумовлена трагедією, коли через ями на цій же дорозі загинула неповнолітня пасажирка автобуса.

Дівчина їхала з Тернополя у Підволочиський район в рейсовому автобусі Камянець-Подільський-Тернопіль. Вона стояла на сходах біля дверей. Коли раптово колесо автобуса, між селами Колодіївка та Скалат, наїхав на яму. В результаті чого дівчина зачепила ручку дверей і вони відкрилися. Дитина випала із рейсового автобуса та вдарилася головою до асфальту. Швидка, яка приїхала на місце події, госпіталізувала

Читайте також

«Наїхав на яму і двері відкрилися»: на Тернопільщині школярка випала з автобуса і загинула
Розшукують пасажирів автобусного рейсу Кам’янець-Подільський-Тернопіль
Перекрили дорогу: у Тернополі протестують через смерть 15-річної дівчини

дівчину, але вона загинула по дорозі до лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гусятин, #дорога, #камянець-подільський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #скалат, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: