Танцювальний ансамбль із Шумська «Тополина» виступив у Туреччині

Опубліковано:
24 Жовтня, 2019

Зразковий художній ансамбль танцю «Тополина» Шумського центру позашкільної роботи виступив на Міжнародному фестивалі «Dance and Music» у Туреччині. Фестиваль відбувся у Кемері на головній міській площі перед ратушою. У день відкриття фестивалю вулицями міста пройшла урочиста хода.

Танцюристи із Шумщини особливо привабили публіку запальними українським гопаком, а також танцювальним номером «Присвята матері». Ці номери відзначили як одні із кращих на фестивалі, – розповідає керівник творчого колективу Сніжани Паламар.

Переможців не було, адже основним завданням фестивалю «Dance and Music» було зібрати та показати різноманіття культур та фольклору різних країн. Усі учасники отримали сертифікати про участь у фесті. Організаторам «Тополина» подарувала від Шумської громади фотоальбом та  печиво з гербом Шумська. В свою чергу, організатори забезпечили проживання та харчування танцюристів, а також розваги, таким чином влаштували для учасників і хороший відпочинок.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #танці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: