На Тернопільщину незаконно завозять львівське сміття

Опубліковано:
23 Жовтня, 2019

 На територію сміттєзвалище поблизу села Павлів, в ніч з 22 на 23 жовтня, незаконно скинули близько десяти вантажівок сміття. Припускають, що побутові відходи завезли із Львова.Про це повідомляє Бережанська міська рада

Сторож ТзОВ «Компанія «Еко-Інвест» розповів, що нічкою зловмисники пошкодили замок та зняли шлагбаум, який перегороджував в’їзд на територію сміттєзвалище. На місці було виявлено квитанції та документації з м. Львова, які викинули люди.

null

 Фото з  facebook

До слова, якщо комусь відома інформація стосовно даної події просимо повідомити Бережанську міську раду в телефонному режимі за номером: (03548) 2- 14 -46 або в будь-якому іншому зручному для вас порядку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Павлів, #сміттєзвалище, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини, #урочище «Бізятин»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: