У Тернопільському благодійному фонді «Карітас» уже 20 ркоів працює благодійна їдальня, де годують людей, які опинилися у складинх життєвих обставинах. Щодня туди приходять до 80 людей, які потребують підтримки. У благодійному фонді дякують усім доброчинцям, які допомагають зібрати їжу для малозабезпечених. Про це працівники «Карітасу» пишуть у Facebook:

«При нашому фонді, вже більше 20-ти років, функціонує проект «Благодійна їдальня». Щодня близько 80-ти осіб, які знаходяться в складних життєвих обставинах та безпритульні люди, приходять до Карітасу не лише на обід, а й зігрітися в холодну пору року. Успішна реалізація проекту здійснюється завдяки підсобному господарству Карітас Тернопіль, підтримці парафій Тернопільсько-Зборівської архиєпархії та приватними пожертвами небайдужих осіб.

Для того, щоби підтримувати чистоту їдальні та забезпечити комфортні умови для перебування даної категорії людей необхідні засоби побутової хімії.

Щиро дякуємо нашим постійним благодійникам директору Бери Вези Тернопіль Kristian Gnatchuk за те що відгукнулися та підтримали проект «Благодійна їдальня» надавши засоби побутової хімії», – зазначають працівники «Карітасу». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #їдальня, #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: