«Винесла запчастини до трактора»: на Тернопільщині жінка обікрала підприємство сільгосптехніки

Опубліковано:
22 Жовтня, 2019

 У Тернополі жінка вночі проникла на територію підприємства, яке займається ремонтом сільгосптехніки, і винесла звідти комплектуючі до трактора. Власник оцінив збитки на суму у 20 тис. грн.

Як повідомляє поліція, зловмисницю зафіксували камери відеоспостереження. Жінка проникла на подвір’я через паркан – внизу відгорнула щебінь і пролізла через отвір. Вона намагалася брати невеликі запчастини та складала їх у візок. Згодом, 54-річна жителька обласного центру, крадені запчастини здала на металолом. Оперативники встановили місце збуту крадених комплектуючих та вилучили їх.

До слова, жінка раніше уже була судима за важкі злочини. Наразі триває досудове розслідування. Поліцейські також перевіряють тернополянку на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території обласного центру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сільгосптехніка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: