У Тернополі придбали нові автомобілі для амбулаторій

Опубліковано:
22 Жовтня, 2019

У Тернополі для 19 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, будівництво яких триває, та для 10 АЗПСМ, в яких уже проведені ремонтні роботи, придбали 29 автомобілів. Про це повідомляє Управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА.

Як зазначає начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук, вони намагаються забезпечити усім необхідним медичні заклади, зокрема транспортом. Цьогоріч планується ще закупити 151 комплект телемедичного обладнання та 60 автомобілів для сімейних лікарів та 141 службовий автомобіль

«Треба розуміти, що неможливо пришвидшити тендерні процедури, які мають свої терміни та умови виконання. Ми виконуємо усі необхідні роботи аби отримати надійні автомобілі, високотехнологічні та зручні для персоналу і пацієнтів. Від цього залежить якість і рівень надання медичної допомоги», — відзначив Володимир Богайчук.

До слова, на покупку нових автомобілів витратили більше як 12 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #амбулаторії, #Володимир Богайчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #управління охорони здоров'я
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: