На Тернопільщині виявили «склад» артилерійських снарядів часів Другої світової війни

Опубліковано:
22 Жовтня, 2019

У селі Надрічне Теребовлянського району продовжують виявляти артилерійські снаряди. Станом на 21 жовтня було вилучено 192 одиниць артилерійських снарядів калібром 105 мм та підривники до артилерійських снарядів – 37 шт.

Як повідомляє правління ДСНС у Тернопільській області, вперше небезпечну знахідку знайшли ще 15 вересня, а саме місцеві жителі знайшли шість вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Згодом, впродовж місяця, рятувальники продовжували виявляти артилерійські снаряди. Всього, на вищевказаній ділянці, виявлено 229 небезпечних знахідок часів Другої світової війни – 192 одиниці артилерійських снарядів, калібром 105 мм та 37 одиниць підривників.

До слова, випадок класифікується, як надзвичайна ситуація техногенного характеру об’єктового рівня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #артилерійські снаряди, #ДСН, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Надрічне, #теребовлянський район, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: