«Ховався у трансферній будці»: на Тернопільщині хлопчика вдарило струмом

Опубліковано:
21 Жовтня, 2019

На Теребовлянщині, 20 жовтня, дванадцятирічного хлопчика вдарило струмом. Граючись, хлопчик заліз у трансферну будку, де отримав опіки плечей та коліна.

Як повідомляє поліція, троє дітей, на дитячому майданчику в селі Ілавче, гралися у хованки. Один із хлопців г заховався у трансферній будці, де випадково доторкнувся до обладнання. В результаті чого його вдарило струмом. Товариші, почувши крик хлопця, зразу прибігли до нього. Вони й витягнули його з приміщення і покликали на допомогу батьків та викликали швидку.

Наразі, хлопець знаходиться у лікарні. В нього о травми середньої важкості, а саме опіки коліна та плеча. Проте, загрози його життю не має.

До слова, поліція підстанція належить місцевому РЕМу. Проте, чому трансферна будка була відчинена та як туди могли попасти діти — будуть з’ясовувати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитячий майданчик, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #садік, #тернопіль, #тернопільські новини, #трансферна будка, #ураження струмом
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: