ТОП-10 порад для саморозвитку

20.10.2019 11:43   Джерело: lviv1256.com
Опубліковано : Новини Тернопільщини

1 . Спіть менше. Це – один з найважливіших вкладів , які ви можете зробити у те, щоб ваше життя стало більш продуктивним та гідним. Більшості людей потрібно не більше 6 годин сну для підтримки відмінного стану здоров’я. Спробуйте вставати всього на годину раніше протягом 21 дня, і це перетвориться у вас в міцну і потужну звичку. Пам’ятайте, що важливо не кількість, а якість сну. А тепер уявіть собі, що у вас з’явилося додатково 30 годин на місяць на набагато більш важливі для вас справи.

2 . Щоранку виділяйте для себе по одній годині на те , щоб подумати над питаннями особистого розвитку. Подумки і візуально уявіть собі майбутній день  прослухайте музичні записи, які вас мотивують, або отримати що-небудь з класичної літератури. Використовуйте цей період спокою для підйому і пожвавлення свого духу на майбутній продуктивний день.

3 . Не дозволяйте тим речам, які для вас важливіші всього, залишатися в тіні тих справ , які не настільки важливі. Кожен день знаходите час , щоб перевірити себе: «Чи було це найкраще використання мого часу і моєї енергії?». Управління часом є управління життям , тому керуйте своїм часом якнайкраще.

4 . Можете використовувати шматок гумки як тренувальне засіб для свого розуму, що змушує його фокусуватися лише на позитивних думках і елементах вашого життя. Одягніть гумку на зап’ясті руки. Всякий раз , коли негативна або слабка думка намагається проникнути у ваш мозок, клацніть себе по зап’ястку гумкою. За рахунок зусиль при тренуванні ваш мозок буде асоціювати біль з негативним мисленням і у вас незабаром виробиться сильний позитивний настрій розуму.

5 . Завжди відповідайте по телефону з ентузіазмом в голосі і відразу ж показуйте свою повагу до того, хто телефонує. Гарні манери дуже важливі. Для того щоб по телефонній лінії передалася ваша впевненість в собі, встаньте. Це додасть вашому голосу ще більше сили і переконливості. 

6 . Протягом дня на будь-якого з нас часом находить натхнення і приходять блискучі ідеї. Слід постійно мати під рукою стопку карток невеликого розміру (можна навіть розміром з візитну картку, такі картки продаються в будь-якому канцелярському магазині) і ручку , щоб відразу ж зафіксувати суть прозріння. Прийшовши додому, перепишіть ідеї в зручне місце, наприклад блокнот, щоб перечитувати їх час від часу. Як зауважив Олівер Венделл Холмс: «Мозок людини , розтягнутий новою ідеєю, вже не стискається до свого колишнього розміру ».

7 . Кожен недільний вечір присвячуйте самому собі і зробіть це своєю постійною звичкою. Плануйте ретельно свою майбутню тиждень, уявляйте візуально всі свої зустрічі і те, чого ви хочете на них домогтися, читайте нові матеріали і надихаючі книги , слухайте тиху заспокійливу музику і просто розслабляйтеся.

8 . Завжди пам’ятайте важливе правило , що якість вашого життя є якість вашого спілкування. Важливо не тільки те, як ви спілкуєтеся з іншими. Ще важливіше те, як ви спілкуєтеся з собою. На чому ви зосередитеся, те й отримаєте. Якщо ви шукаєте позитивного результату, він таким і буде. Це – фундаментальний закон природи.

9 . Зосередьтеся на цілі, а не на результатах. Іншими словами, робіть роботу з тієї причини, що вам це подобається , або тому , що це комусь допоможе чи дасть корисний досвід. Не робіть нічого тільки за гроші або заради визнання. Вони прийдуть самі собою. Саме так влаштований світ.

10 . Щоранку смійтеся по п’ять хвилин перед дзеркалом. Стів Мартін саме так і вчиняє. Сміх запускає безліч корисних хімічних реакцій у нашому організмі, які приводять нас в прекрасне і радісний стан. Сміх також призводить тіло в стан рівноваги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: lviv1256.com  

Коментарі