«Без кнопки виклику та шансів порятунку»: на Тернопільщині люди активно роблять світлини у ліфті

Опубліковано:
19 Жовтня, 2019

Соціальними мережами активно поширюється флешмоб «Життя у ліфті». Люди активно роблять світлини у ліфтах та публікують їх під хештегом #циркбезтварин! Адже, така акція має на меті припинити використовувати тварин у цирку.

Як зазначають ініціатори флешмобу, такі світлини зображує життя тварин у цирку — на самоті, без кнопки виклику та шансів порятунку. Вони ніби застрягли в ліфті на все життя. Кожна нова світлина — це нова правдива історія про цирк.

«Саме так циркові тварини проводять до 80% свого життя. В інший час над ними знущаються під час дресури та виконання збочених трюків. Україна в одному кроці від заборони цих знущань. Зараз важливо розповісти правду про цирковий садизм, адже противники заборони експлуатації тварин стверджують, що тваринам чудово живеться у тісних клітках..Друзі, нумо покажемо яка це “радість”», — зазначає ‎Liudmyla Sha‎.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Цирк без тварин», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тварини, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб, #цирк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: