На Тернопільщині в будинку вибухнув артилерійський снаряд

16.10.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У селі Бище Бережанського району, 15 жовтня, в дерев'яному будинку, де виникла пожежа, здетонував артилерійський снаряд часів ІІ-ї Світової війни.

Як повідомляє управління ДСНС у Тернопільській області, полум’я швидко поширилось на площі 30 мкВ. На момент прибуття вогнеборців будівля уже обвалилася. Проте, під час локалізації пожежі у будинку відбувся вибух. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Мешканці селище розказують, що попередній власник будівлі міг зберігати артилерійські снаряди часів ІІ-ї Світової війни, які вибухнули під час пожежі.  Рятувальники, до повного припинення горіння, встановили пожежний пост, який спостерігав аби вогонь не поширився далі.

До слова,  наразі територія огороджена та знаходить під охороною поліції. Уже сьогодні, місце події  обстежують працівники поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі