«Слуги народу» про законодавчий спам і роботу над законопроектами

Опубліковано:
15 Жовтня, 2019

Народні депутати провладної фракції не женуться за великою кількістю законопроектів одразу. Про це вони розказали кореспонденту УНН у кулуарах парламенту.

“Я себе маю почувати якось так… Ну скільки ж законопроектів маю написати, щоб я виглядав нормально?.. Взагалі я хочу п’ять років ці завершити, розробляючи 0 законопроектів. Просто тому, що кожен депутат після того, як закінчується його термін, він пише такий з гордістю: “Я написав 145 законопроектів”. А потім ти питаєш його вже приватно: “А скільки прийняли?” Він каже: “0 чи 1″. А навіщо тоді ти спамив?” – пояснив власну логіку голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.

Нардепи зі “Слуги народу” розповіли: Олександр Дубінський працює над 4 проектами законів, Жан Беленюк – над одним, Ольга Савченко – 1, Кирило Нестеренко – над двома, Євгенія Кравчук – 4, Святослав Юраш – 3. Микола Стефанчук, працюючи в групах, долучився до створення більш ніж 20 проектів законів. Олександр Маріковський – 8 та 3 в співавторстві з BRDO. Артем Культенко взагалі проекти законів, над якими працював, не рахує. Юрій Корявченков “працює над усіма”. Олександр Горенюк “особисто готує реформу громадського транспорту, щоб люди не їздили на “богданчиках”.

“Наразі жодного ще немає, тому що я в гуманітарному комітеті, і в мене не так швидко штампуються законопроекти, як в інших комітетах, насправді”, – поділився народний депутат Андрій Боблях зі “Слуги народу”.

Нагадаємо, народний депутат з фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський повідомив, що більшість законопроектів пишуться в Офісі ефективного регулювання (BRDO), а народні депутати навіть не знають, які саме норми вони містять.

Нагадаємо, нинішній прем’єр-міністр Олексій Гончарук з вересня 2015 року очолював фінансований Євросоюзом експертно-аналітичний центр “Офіс ефективного регулювання” (BRDO), створений з ініціативи міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса, який фокусувався на реформах в економічній сфері.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #закони, #слуга народу, #спам
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: